Bingo Prijzenpakket Groot

Categorieën: , , ,

600,00 excl. btw

Een bingo is natuurlijk geen bingo zonder prijzen. En een quiz, escape room of Handige Harry’s worden nét wat competitiever als we het ergens om doen. Geen tijd, zin of inspiratie om prijzen te verzorgen? Doen wij dat toch voor je!

We hebben drie pakketten, die varieëren in de waarde van de prijzen, maar als pakket samen altijd een winkelwaarde hebben die ruim boven de pakketprijs liggen. Snappen we het nog? Ok, samengevat: je krijgt een stuk meer dan waar je voor betaald hebt!

Klein pakket: 200 euro, 2 prijzen per ronde. Samenstelling in samenspraak, met de keuze uit de categorieën “gadgets”, “spellen & puzzels”, “kleine & huishoudelijke apparaten” en “boodschappen”.

Middel pakket: 400 euro, 2 prijzen per ronde, samenstelling in samenspraak, met de keuze uit de categorieën “gadgets”, “spellen & puzzels”, “kleine huishoudelijke apparaten” en “boodschappen”.

Groot pakket: 600 euro, 3 prijzen per ronde. Samenstelling in samenspraak, met de keuze uit de categorieën “gadgets”, “spellen & puzzels”, “kleine huishoudelijke apparaten”, witgoed”, “it & telecom” en “boodschappen”.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bingo Prijzenpakket Groot”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Verzoek gegevens inzien

 
Close

Verzoek account verwijderen

Close

Verzoek gegevens wissen

Close

Algemene vraag

FunCorp
Logo
Shopping cart