De Onvermijdelijke Borrelbox

Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , , ,

20,00 excl. btw

Ja hoor, iedereen loopt te leuren met borrelboxen, dus moeten die lui van FunCorp óók ineens gaan leuren met borrelboxen.

Nouja, behalve dan dat wij onze eerste lading borrelboxen al in april verscheepten, maar dat we dat een beetje vergeten waren op de site te zetten.

In ieder geval, een borrelbox dus. De reden dat we het woord borrelbox zo vaak gebruiken is omdat onze SEO-expert heeft gezegd dat als je een woord vaak gebruikt je hoger in de zoekresultaten komt, dus vandaar, borrelbox.

Onze borrelbox is wars van opsmuk, maar wél veel waar voor je geld. Kies uit een goeie witte of rode wijn (in een échte 0,7l fles!), of twee speciaalbiertjes (ook al van een normaal formaat), of non-alcoholig met mooie thee of sap. Dat vullen we aan met lekkere verse noten en een snack. En door het ontbreken van die opsmuk krijg je een borrelbox voor een prijs waar je het zelf niet voor kan doen. €17,50 exclusief btw, inclusief versturen, reken maar uit. Hoe doen ze dat?!

Oh, er zitten geen chips in, maar onze stockphoto-leverancier had ons verkeerd begrepen.

Nog 1x duidelijk, wat krijg je:

  • Een goeie fles wijn van 0,7l (wit, rood of bubbels) ÓF 2 speciaalbiertjes (van 0,3l per stuk) ÓF non-alcoholic (tenminste 2 smaken supergoeie thee of sap);
  • Een grote zak (van ca. 200 gram) verse noten & knabbeltjes ÓF bij non-alcoholic een luxe chocolademix;
  • Verpakt in een speciale drank-verzenddoos;
  • En natuurlijk zijn de verzendkosten inclusief!

Vanaf 50 borrelboxen bestellen = KORTING!

Sluiten

Verzoek gegevens inzien

 
Close

Verzoek account verwijderen

Close

Verzoek gegevens wissen

Close

Algemene vraag

FunCorp
Logo
Shopping cart